Ainutlaatuista radioamatöörimastojen tuntemusta

Ota yhteyttä

Kapasystems suunnittelee ja valmistaa laadukkaat radioamatöörimastot erilaisiin kohteisiin Suomessa, Pohjoismaissa ja muualla ulkomailla. Palvelemme vuosikymmenten kokemuksella ja kattavalla radioamatööritoiminnan tuntemuksella.

 

Kerromme mielellämme lisää hankkeistamme eri puolilla maailmaa ja autamme sinua saamaan tarpeisiisi parhaiten sopivan maston.

Kapasystems – maailmalla tunnettu tuotemerkki

Kapasystems on maailmalla tunnetuksi tullut tuotemerkki. Suunnittelemme, valmistamme ja asennamme vuosikymmenten kokemuksella radioamatöörien tarvitsemat mastot. Ensimmäisen maston rakensimme jo vuonna 1967. 

 

Suomessa radioamatööritoiminta on luvanvaraista. Radioamatööriasemaan kuuluvien lähetinlaitteiden hallussapitoon ja käyttöön tarvitaan Traficomin radiolupa. Luvan hakeminen edellyttää radioamatöörin pätevyystodistusta. Lähettimet saavat toimia tietyillä radioamatööriviestintään osoitetuilla taajuuksilla. Aseman kutsumerkki määritellään radioluvassa. Lisää aiheesta voit lukea Traficomin verkkosivuilta. Me autamme mielellämme kaikissa mastoihin liittyvissä kysymyksissä.

Traficomin verkkosivut

Tarjoukset

Radioamatöörimastoja ja LA-mastoja:

  • 2 m LFA VHF -antenni 19 elem 14 m puolmi
  • 4 m LFA-antenneja
  • 6 m LFA-antenneja
  • 10 m LFA-antenneja

Antennit ovat Kapasystemsin valmistamia. Jokainen niistä on erikseen mitattu ja säädetty. Mastot sopivat rakenteeltaan haastaviinkin olosuhteisiin. 

 

Alumiiniprofiilia ja -putkea löytyy erilaisia.

 

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Myymme myös kääntömoottorit

Saat yritykseltämme myös kääntömoottorit radioamatöörimastoihin. Kääntömoottoreiden avulla maston tai osan sen antenneista voi kääntää toivottuun suuntaan.

 

Toimitamme tuotteitamme Suomeen, Pohjoismaihin ja muualle ulkomaille. Lue lisää kääntömoottoreista ja ota yhteyttä!

Kääntömoottorit

Mastoja myös tuulenmittaukseen

Radiomastojen lisäksi valmistamme mastoja tuulienergian tarpeisiin. Siinä vaiheessa, kun tuulivoimalaa suunnitellaan, on tärkeää mitata, miten paljon ja mistä suunnasta alueella tuulee. Mittaustulokset antavat tärkeää tietoa voimalan suunnittelijoille.

 

Olemme olleet mukana tuulenmittaushankkeissa erityisesti Ruotsissa. Mastojamme on käytetty myös useissa paikoissa esimerkiksi Suomessa. Suomessa tuulivoimaloita on perustettu etenkin rannikkoseudulle, mutta teknologian kehittyessä paikkoja voidaan löytää myös sisämaasta.

 

Tutustu tarkemmin tuulenmittaukseen ja kysy lisää!

Lue lisää