Räätälöidyt kääntömoottorit aurinkopaneeleihin ja radiomastoihin

Yhteystiedot

Kapasystems suunnittelee ja toteuttaa kääntömoottorit aurinkopaneeleihin ja radioantennimastoihin. Räätälöimme moottorit aina tuotteen mukaan. Palvelemme Suomessa, Pohjoismaissa ja ympäri maailman.

 

Ota yhteyttä ja kysy lisää tuotteistamme ja palveluistamme!

Tehokkaat kääntömoottorit

Suunnittelemme, valmistamme ja asennamme järeitä aurinkoenergiaratkaisuja ja kookkaita radioantennimastoja. Ne toimivat entistäkin tehokkaammin, kun niihin lisää kääntömoottorin. Valmistamme myös aurinkopaneeleihimme ja mastoihimme sopivat, pitkän tuotekehityksen tuloksena syntyneet kääntömoottorit. Räätälöimme moottorin aina kulloisenkin tuotteen mukaan.

Kääntömoottorit aurinkopaneeleille

Aurinkopaneeleiden kääntömoottori auttaa suuntaamaan järjestelmän aina kohti aurinkoa. Kääntämisen avulla voit lisätä aurinkopaneeleiden tuottaman energian määrää etenkin aamu- ja iltapäivisin.

 

Energiantuotto on kääntyvien paneeleiden avulla jopa puolet suurempaa kuin kiinteästi asennetuilla paneeleilla. Monet asiakkaistamme pystyvät tuottamaan kääntyvillä aurinkopaneeleilla energiaa enemmän kuin itse tarvitsevat, mutta ylijäävän energian voi usein myydä paikalliselle sähköyhtiölle. 

 

Kiinnostuitko kääntömoottoreista ja kääntyvistä aurinkopaneeleistamme? Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Yhteystiedot

Kääntömoottorit mastoille

Radioantennimaston kääntömoottorin avulla koko maston tai osan sen antenneista saa suunnattua toivottuun suuntaan. 

 

Esimerkiksi radioamatööriantenneissa on vielä usein antennikääntömoottori, jonka avulla antennia voidaan pyörittää signaaleja kohti.

Tuotekehitystä asiakkaiden tarpeisiin

Yrityksemme on toiminut jo vuosikymmenten ajan. Erikoisosaamistamme ovat radioamatöörimastot, tuulenmittausmastot ja aurinkopaneelijärjestelmät. Panostamme jatkuvasti tuotekehitykseen ja tuomme asiakkaidemme ulottuville jatkuvasti uusia innovatiivisia ratkaisuja.

 

Kerromme mielellämme lisää tuotteistamme ja palveluistamme. Ota yhteyttä!

Katso yhteystiedot tästä