Aurinkopaneeleita vaativiinkin olosuhteisiin

Ota yhteyttä

Kapasystems tarjoaa innovatiivisia ratkaisuja aurinkoenergian käyttöönottoon. Suunnittelemme ja toteutamme kiinteitä ja kääntyviä aurinkopaneeleita haastaviinkin kohteisiin Suomessa, Pohjoismaissa ja maailmalla. Saat meiltä myös kääntyviin malleihin tarvittavat, räätälöidyt kääntömoottorit. 

Valjasta auringon ilmainen energia käyttöösi

Aurinkoenergian talteenotto ja reaaliaikainen käyttäminen lisääntyy jatkuvasti. Yrityksemme suunnittelee ja rakentaa uusien aurinkoenergiainnovaatioiden mukanaan tuomia ratkaisuja eri puolilla maailmaa. Tarjoamme ratkaisujamme myös haastavalta tuntuviin kohteisiin.

 

Aurinkopaneeliemme avulla keräät talteen auringon ilmaisen energian. Auringon energia on myös ekologinen energianlähde ja auttaa siirtymään kohti päästöttömämpää maailmaa. Aurinkopaneelit antavat lämpöä kiinteistöön, ja aurinkoenergiaa voi hyödyntää myös kaikkeen muuhun sähköllä toimivaan, kuten valaistukseen. Ylijäävän energian voi usein myydä sähköyhtiöille.

Moottorit kääntyviin malleihin

Suunnittelemme ja valmistamme kääntyvien aurinkopaneelijärjestelmien kääntömoottorit. Räätälöimme aina juuri tilaamaasi järjestelmään sopivan ratkaisun.

 

Kääntömoottorin avulla aurinkopaneelit kääntyvät auringon asennon mukaan ja paneeleiden tuottama energianmäärä kasvaa.

 

Lue lisää kääntömoottoreista ja ota yhteyttä, niin suunnitellaan tarpeisiisi sopiva kokonaisuus!

Lue lisää kääntömoottoreista

Kiinteät ja kääntyvät aurinkopaneelit

Toteutamme sekä kiinteitä että kääntyviä aurinkopaneelikokonaisuuksia. Molemmista paneelityypeistä on saatavilla useita erilaisia vaihtoehtoja.

 

Kiinteät paneelit osoittavat yhteen, ennalta päätettyyn ilmansuuntaan. Niiden energiantuotto riippuu ennen kaikkea suuntauksesta ja ympäristöstä.

 

Kapasystems Ky on kehittänyt myös aurinkoa seuraavan malliston, joka soveltuu pohjoisiin olosuhteisiin. Aurinkoa seuraavat paneelijärjestelmät tuottavat jopa puolet enemmän energiaa verrattuna saman tehoisiin kiinteisiin järjestelmiin.

 

Kerromme mielellämme lisää – ota yhteyttä!

Yhteystiedot

Tule tutustumaan toimintaamme!

Yrityksemme palvelee asiakkaita Konnevedeltä käsin. Voit sopia kanssamme käynnistä paikan päällä, jolloin voimme näyttää sinulle lähimaastoon asentamiamme pyöriviä aurinkopaneeleja.

 

Tavoitat meidät puhelimitse, sähköpostitse tai jättämällä yhteystietosi yhteydenottolomakkeella.

Katso yhteystiedot tästä